Morset Sound Development

INFO PRODUCTS SALES DOWNLOAD FORUM SUPPORT APPLICATIONS
 
Search

Go

FORUM

>   General  
>   User Tips  
>   RoomAcoustics  
>   ElectroAcoustics  
>   MusicalAcoustics  
>   Bugs&Improvements  
>   WinFlag forum  


Site Overview

Sitemap

Contact Us

Morset Sound Development  
+47 73915000  
Bellvegen 59  
7580 Trondheim, Norway  

contact@winmls.com  

Help




WinMLS 2000 Forum

This forum has been retired and will no longer be monitored.
You can find our new forum at www.winmls.com/board.


Subject Please attach a measurement

Date Thu Sep 19 2002 10:31
Author Lars Morset (morset@winmls.com)

Dear Mr Balin,
thanks for the interesting report.

>(using 14 bit MLS approx at 350 ms)

You mean sequence order 14, which is 2^14 samples and gives approx 350 ms when the sampling frequency is 48 kHz.

>and sometimes I get a delay of 0 samples which also is not >correct.
> The results are not always the same - sometimes the system > outputs reasonable results and then again these strange
> values as stated above.

We have not tried the RME HDSP Digiface, but the results you report are very strange. You need to attach a measurement for me to evaluate this.

> I am using the standard setups "MasterSetup"
> and "PostprocSetup" as supplied with the software.

And you did not do ANY changes? Please note that WinMLS saves all your changes in a temporary setup "temp.wms", found under the folder "\SetupsMeasurement\Temp". If you could attach this file it would also help me detecting the problem.

> BTW, no problems when using the Toshiba WDM driver for the > built-in audio interface.

Good!

Best,
Lars

reply show all Previous Next

Click here for this discussion's index

 
Morset Sound Development


Sign In